Skip to main content
χρωματιστά ζαριά

Χρωματικές όψεις και επιγνώσεις των επαναλαμβανόμενων αριθμητικών μοτίβων

Οι αριθμοί και ειδικά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα τους, όπως για παράδειγμα η αριθμητική ακολουθία 111 που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε προσέξει, είτε κοιτώντας το ρολόι μας, είτε μία πινακίδα αυτοκινήτου, είτε το νούμερο μιάς οδού, έχουν να μας αποκαλύψουν ανώτερα μηνύματα καθοδήγησης. Μοιάζουν με στιγμιαίες επιγνώσεις και ίσως τελικά δεν είναι άστοχο να τους παρατηρούμε.
Γνωρίζετε όμως ότι κάθε αριθμός φέρει και μία χρωματική δόνηση και σίγουρα μέσα από αυτήν μπορείτε να λάβετε επιπλέον πληροφορίες;
Πάμε να δούμε μαζί τους συνδυασμούς χρωμάτων και αριθμητικών ακολουθιών και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να λάβει όχι μόνο ένα ανώτερο μήνυμα καθοδήγησης, αλλά και μία ουσιαστική πληροφορία από το υποσυνείδητό σας, μέσα από τη μη τυχαία στροφή της προσοχής σας σ΄ένα αριθμητικό επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

111- Χρώμα ροζ/βυσσινί: Το μήνυμα που λαμβάνεις αφορά μία νέα αρχή. Δώσε προσοχή στις σκέψεις σου καθώς τώρα μπορούν να προσφέρουν τη δόνηση εκείνη για την άμεση υλοποίηση των ιδεών σου. Βρίσκεσαι σε μία διαδρομή αποδοχής και ενδυνάμωσης.  Η αυτοαμφιβολία δεν έχει χώρο πλέον. Προχώρα στο επόμενο βήμα με ευγνωμοσύνη.

222 Χρώμα απαλό πορτοκαλί/απαλό γαλάζιο: Υπάρχει υπόστηριξη για την αναζωπύρωση του Θείου Σπινθήρα εντός σου! Η σκιά απελευθερώνεται και μία αισιόδοξη αντίληψη, διατυπώνει νέους στόχους, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη στη ροή και στο τώρα.

333 Χρώμα Βασιλικό μπλε/πράσινο: Η διαδικασία της αυτοανακάλυψης απλώνεται και λαμβάνεις ένα Κοσμικό «Ναι!» Αυτό σημαίνει ότι έχεις την ανώτερη καθοδήγηση στο πλευρό σου και την άδεια να  αποφασίσεις πιο δυναμικά σ’ότι αφορά την έννοια αλλαγή, αφού τώρα είσαι σίγουρα πιο έτοιμος εσωτερικά. Απλά άκου τη διαίσθησή σου!

444 Χρώμα λιλά/χρυσό: Αν και οι προσδοκίες μερικώς οδηγούν σε απογοητεύσεις, οι αριθμοί και τα χρώματα εκφράζουν μία θετική έκβαση σε όσα αναμένεις να συμβούν, όχι όμως με τον τρόπο που θα ήθελες. Μείνε εστιασμένος/η και μην τα παρατάς ακόμη και αν όλα δείχνουν το αντίθετο, ακολουθώντας την εσωτερική σου σοφία.

555 Χρώμα κόκκινο/κίτρινο: Η σκέψη γίνεται διαυγής και η ενέργεια ακολουθεί την πρόθεση. Το μήνυμα που σου δίνεται είναι η αποταύτιση από τα οδυνηρά συναισθήματα και τις δυσάρεστες σκέψεις. Σίγουρα αποτελούν κομμάτι της ζωής μας, όμως έχουμε την επιλογή ή να τα «κουβαλάμε» μέσα μας ή να πορευόμαστε μαζί τους. Τώρα είναι η ώρα για ορθή δράση.

666 Χρώμα λιλά/κόκκινο: Χρειάζεται δύναμη, ενέργεια και ακεραιότητα, ώστε να μην απορροφηθείς από τις πολλές και διάφορες απαιτήσεις που οδηγούν στην ανισορροπία και στο αίσθημα έλλειψης. Νιώσε το αληθινό καθήκον της υπηρεσίας προς τον εαυτό και όλα θα έρθουν στο χρόνο τους όπως πρέπει, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που αφορούν εσένα και το περιβάλλον σου.

777 Χρώμα ματζέντα/κίτρινο: Μήπως η ανάγκη για τελειότητα υπερβάλλει στη ζωή σου; Μήπως απλά χρειάζεται να σταθείς στο γεγονός ότι όλα είναι εντάξει έτσι ακριβώς όπως είναι;  Λίγο χιούμορ παραπάνω και πάμε από την αρχή. Αλλά και στο ίδιο σημείο, αυτό που είναι να κατανοήσουμε το αποδεχόμαστε και προχωράμε για μία νέα αρχή, με σεβασμό στον εαυτό, στις επιθυμίες και στις ανάγκες του.

888 Χρώμα πράσινο/κίτρινο: Ωριμάζουμε μέσα από την λήψη χώρου. Πάρε μία ανάσα και δώσε τον απαιτούμενο χώρο στον εαυτό σου. Αν έκλεισε κάποιος κύκλος, αυτό σημαίνει ολοκλήρωση και ένα νέο ξεκίνημα με διαφορετικές επιλογές. Αποδέξου το «μάθημα» και με θετική διάθεση, χαρά και ζωντάνια προχώρα σε ότι εκφράζει τον αναβαθμισμένο εαυτό σου.

999 Χρώμα απαλό λαδί-τυρκουάζ: Πίστη και εμπιστοσύνη για μία νέα αρχή υπό την επιρροή του καθαρού συναισθήματος, που εμπεριέχει συμπόνια και ευγνωμοσύνη για τον εαυτό και τους άλλους. Η ελπίδα φωτίζει το παρόν και καλεί τον εν δυνάμει λαμπερό από το μέλλον εαυτό μας, να υλοποιήσει εμπνεύσεις με γνώμονα τις θηλυκές ηγετικές ποιότητες, τη διαίσθηση, την αλήθεια και την αγάπη. Νιώσε τη βεβαιότητα της εσωτερικής φωνής και ακολούθησε τη ροή.

000 Χρώμα μπορντώ/χρυσό: Αυτό που είναι κρυμμένο σου αποκαλύπτεται. Διανύεις μία περίοδο συντονισμού με τις συμπαντικές ενέργειες. Μείνε στο όραμα σου, καθώς είσαι στο σημείο που χρειάζεται,τόσο διανοητικά, όσο και συναισθηματικά. Μοιάζει όλα να ανθίζουν.

Κάθε φορά που παρατηρείς ένα συνδυασμό αριθμών ή χρωμάτων που επαναλαμβάνονται, μπορείς να συμβουλεύεσαι το άρθρο αυτό για την κατανόηση των μηνυμάτων τους και να συντονίζεσαι ενεργειακά με το περιεχόμενό τους, μέσα από τον οραματισμό των χρωμάτων στο πεδίο σου, υπό τη μορφή σφαίρας φωτός που δονείται στα αντίστοιχα με τους αριθμούς χρώματα. Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *