Skip to main content
άγαλμα με αγγελάκια

Χρώματα Αγγέλων

Υπάρχουν αγγελικά χρώματα και αν ναι, ποια είναι;
Πρόκειται για υψηλές χρωματικές δονήσεις ενέργειας και φωτός, οι οποίες αποτελούν συνάμα μία γνώση αλλά και μία συχνότητα, που μέσω οραματισμού και δυνατής πρόθεσης μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει για να προσκαλέσει τους Αγγέλους στη ζωή του.
Οι άγγελοι ως ανώτερες πνευματικές οντότητες σπεύδουν να βοηθήσουν όπου υπάρχει αίτημα προς εκείνους και δεν δύνανται να εισέλθουν στην πραγματικότητά μας, εάν πρώτα δεν το ζητήσουμε εμείς.
Μόλις τους καλέσουμε για βοήθεια, θεραπεία, καθοδήγηση, σοφία, αγάπη, άμεσα νιώθουμε την ανταπόκρισή τους.

Μερικές φορές όμως, χρειάζεται για να είναι ουσιαστικότερη και άμεση η επαφή μας μαζί τους, να γνωρίσουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ανεβάσουμε τη δική μας συχνότητα, προκειμένου να είναι πιο δυνατή, γρήγορη και αποτελεσματική η παρουσία τους στη ζωή μας, καθώς συντονίζονται με το δικό μας επίπεδο συνειδητότητας.
Μία δυνατή μορφή αφύπνισης είναι ο οραματισμός χρωμάτων. Όταν κλείνοντας τα μάτια γνωρίζω τα χρώματα εκείνα που συνδέονται με τα ανώτερα επίπεδα της ενέργειάς μου και συνάμα εκείνα που συντονίζονται με τις δικές τους ανώτερες δονήσεις, δημιουργώ μία δυνατή σύνδεση μέσα από την οποία, νιώθω πιο ανοικτός/ή, αλλά και πιο δεκτικός/ή στα μηνύματά τους, στους τρόπους προσέγγισης και θεραπείας που προσφέρουν στα λεπτοφυή σώματά μου, όντας σε επαφή με την πνευματική υπόστασή μου. Ειδάλλως, μοιάζει να «χανόμαστε στη μετάφραση», μη κατανοώντας την Θεϊκή καθοδήγησή τους.
Είναι λοιπόν σημαντικό όταν ζητάμε την παρουσία τους στην καθημερινότητά μας, να έχουμε επιδιώξει διαύγεια νου, γείωση και συντονισμό με τα αγγελικά χρώματα και δονήσεις.

Το χρώμα είναι κάτι περισσότερο από αυτό που το ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται. Το χρώμα από μόνο του δεσμεύει ένα ποσοστό ενέργειας, και στην περίπτωση των αγγελικών χρωμάτων, μεταφέρει τη δόνηση εκείνη που ευθυγραμμίζεται με την αγγελική βοήθεια που επιθυμούμε να καλέσουμε.
Μπορούμε συνεπώς να ευθυγραμμιστούμε με τις αγγελικές ενέργειες που συνδράμουν στην υποστήριξή μας, εάν «δουλέψουμε» ενεργειακά με συγκεκριμένα χρώματα.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Μα φυσικά να εργαστείς συνειδητά με τις ποιότητες του χρώματος, μέσα από τις οποίες θα έλξεις εκείνο που επιθυμείς. Μόλις εστιάσεις σ’ένα χρώμα, σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσεις ότι το παρατηρείς να επαναλαμβάνεται γύρω σου, αφού έχεις αρχίσει δουλεύοντας μαζί του, να δονείσαι στην ανεβασμένη συχνότητά του, εκπέμποντας τις ποιότητές του αλλά και έλκοντας εκείνες που αντιστοιχούν στην ανώτερη αγγελική βοήθεια που επικαλείσαι.

Διασκέδασέ το ενώ παράλληλα αποκτάς τα οφέλη των χρωμάτων και των Αγγέλων, μέσα από τα παρακάτω 11 αγγελικά χρώματα:

Λευκό

Το λευκό χρώμα έλκει αγνότητα, ενότητα, ειλικρίνεια και ένα αίσθημα ολοκλήρωσης. Όταν το οραματιζόμαστε να μας λούζει, νιώθουμε το αίσθημα της γαλήνης και θεραπεία να λαμβάνει χώρα. Οι άγγελοι όταν στέλνουν λευκό φως μας προστατεύουν, ενώ ταυτόχρονα εξαγνίζουν το νου, το σώμα, το συναίσθημα και το πνεύμα μας. Μέσα από τη δόνησή του, το αγγελικό μονοπάτι διαφαίνεται και κατέρχεται δυνατή Θεϊκή Καθοδήγηση.

Χρυσό

Το χρώμα αυτό έλκει αφθονία, βαθιά γνώση και φώτιση. Περιέχει εντός του τη βεβαιότητα, τη σιγουριά της εσωτερικής αξίας και μετατρέπεται σε αρωγό για την ουσιαστική επαφή με τη ψυχή και την «αρχαία» της σοφία. Οι άγγελοι μέσα από το χρυσό χρώμα φέρουν τις παραπάνω ποιότητες και γίνονται η πύλη για να εισέλθεις σ’αυτές.

Ασημί

Το ασημί χρώμα μεταφέρει ευλογίες μαζί με αυξημένη διαίσθηση αλλά και τις ποιότητες της ανώτερης Θηλυκής Αρχής. Προσφέρει ευγένεια μαζί με την απαραίτητη ουδετερότητα, η οποία επιφέρει μία αίσθηση αποταύτισης, οδηγώντας τον εαυτό σ’ένα εσωτερικό ταξίδι κατανόησης του πνεύματος και του ανώτερου καλού της ψυχής. Μέσα από αυτό το χρώμα οι άγγελοι σε οδηγούν στην ουσία σου και σε σύνδεση με τον διττό εαυτό σου.

Μπρονζέ

Οι άγγελοι μέσα από μπρονζέ χρώμα διεγείρουν το αίσθημα της σταθερότητας και της ασφάλειας. Προσφέρουν δομή, οργάνωση και σύνδεση με τις ενέργειες της Γης. Καθοδηγούν όσους έχουν ανάγκη για κατανόηση του προσωπικού τους μονοπατιού, ο οποίος σχετίζεται με τη θεραπεία του πλανήτη.

Πορτοκαλί

Με το χρώμα αυτό συνειδητοποιούμε την ανάγκη να θέτουμε πρόθεση, καθώς η ενέργεια ακολουθεί την πρόθεση, κινητοποιώντας το Νόμο της Έλξης. Φέρει ποιότητες δημιουργικότητας, ευτυχίας, ενδυνάμωσης, αισιοδοξίας, ελαστικότητας και προσαρμοστικότητας. Οι άγγελοι μεταφέρουν ενέργειες υλοποίησης και ορθής δράσης.

Κίτρινο

Το κίτρινο διεγείρει καθαρότητα συναισθημάτων και διαύγεια νου. Μεταφέρει ενέργειες χαράς, αναπτύσσοντας την πνευματικότητα μέσω της διάκρισης και της εμπιστοσύνης στην εσωτερική γνώση και διαίσθηση. Οι άγγελοι εναρμονίζουν τις ανθρώπινες αδυναμίες με τις ανώτερες ποιότητες του πνεύματος, προκαλώντας ουσιαστική σύνδεση με τα αληθινά ταλέντα ενός ατόμου, προκαλώντας αφύπνιση και κίνητρα για πνευματική εξέλιξη.

Πράσινο

Εάν επιθυμείτε αποκατάσταση της ενέργειάς σας, αποφόρτιση και άφημα, τότε οραματιστείτε πράσινο χρώμα. Οι άγγελοι προσφέρουν μέσα από αυτό ένα αίσθημα ξεκούρασης, αναζωογόνησης, θεραπείας, ενώ γαληνεύουν τα συναισθήματα, φροντίζοντας όλα να έρχονται με αγάπη. Δουλέψτε με το χρώμα αυτό για υγεία, γονιμότητα, προσωπική ανάπτυξη, αλλά και για την προσέλκυση τύχης και ροής στα οικονομικά ζητήματα.

Μπλε

Όταν νιώσετε την ανάγκη για ξεκάθαρη επικοινωνία, τότε ζητήστε γαλάζιο-μπλε φως να σας λούσει και να σας φροντίσει. Οι άγγελοι σας πλησιάζουν για να σας χαρίσουν ροή, υπομονή, αρμονία και γαλήνη. Ταυτόχρονα καθαρίζουν το νου και τις σκέψεις σχετικά με τον προσωπικό τρόπο έκφρασης, τοποθέτησης, διεκδίκησης, ώστε να ακούγεται η αλήθεια σας και να εισακούονται οι επιθυμίες σας, ενώ επικοινωνείτε με ξεκάθαρο και απλό τρόπο.

Indigo

Εάν διανύετε μία περίοδο όπου υφίσταται ανάγκη για διάκριση, αντικειμενική αντίληψη, αυξημένη διαίσθηση και καθαρές επιγνώσεις, τότε φωτίστε τα ενεργειακά σας σώματα, οραματιζόμενοι αυτό το βαθύ μπλε-indigo χρώμα. Οι άγγελοι σας φροντίζουν, ώστε να μένετε ανοικτοί και συντονισμένοι με την καθοδήγησή τους και σε ροή με την ανώτερη πληροφορία.

Βιολετί

Στο μονοπάτι της προσωπικής αφύπνισης, όταν υπάρχει ανάγκη για βαθιά αλλαγή, έμπνευση και πνευματική εκπλήρωση, οι άγγελοι συντονίζονται με τις μωβ-βιολετί ενέργειες και μας μεταφέρουν δονήσεις εσωτερικής αταραξίας, αυτογνωσίας, ενσυναίσθησης, νηφαλιότητας, υποστηρίζοντάς μας στη διαδικασία προσωπικής μεταμόρφωσης και υπέρβασης των ψευδαισθήσεων.

Ροζ

Με το χρώμα αυτό οι άγγελοι σας συντονίζουν με την αγάπη. Σας «ποτίζουν» με συναισθήματα ευγνωμοσύνης, ενώ βιώνετε την ανάγκη να αγαπήσετε εκ νέου των εαυτό σας. Φέρουν τις ενέργειες της φροντίδας και της άνευ όρων αγάπης στο παρόν, επουλώνοντας τραύματα του παρελθόντος. Μοιάζει να σας φέρνουν στο εδώ και τώρα, εστιάζοντας στα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής και στην απόλαυση των στιγμών της.

Τι συμβαίνει όταν «εργάζεσαι» με τα αγγελικά χρώματα και τους αγγέλους;

Ζητώντας εστιασμένα τη βοήθεια των αγγέλων μέσα από τον οραματισμό των χρωμάτων, επικαλείσαι συγκεκριμένες ποιότητες, ενώ το αίτημά σου είναι ταυτόχρονα εύστοχο και σωστά δομημένο ως προς τις επιστροφές που πρόκειται να λάβεις.
Χρειάζεται να εξασκηθείς στον οραματισμό, τη χαλάρωση, ή και στον διαλογισμό, «λούζοντας» νοερά τον εαυτό σου στα αγγελικά χρώματα, πάντα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και στον δικό σου χρόνο. Μπορείς να συνοδεύεις τον οραματισμό με χαλαρωτική μουσική ανάβοντας ένα χρωματιστό κεράκι, ή με ξεκάθαρες σύντομες θετικές δηλώσεις που μπορείς να δημιουργήσεις μόνος/η, σε ενεστώτα χρόνο και που μπορούν να συνάδουν με τις ποιότητες των αγγελικών χρωμάτων.
Το σίγουρο είναι ότι οι άγγελοι ανταποκρίνονται και ευθυγραμμίζονται τόσο με τις νέες ανεβασμένες δονήσεις σου, όσο και με τις ποιότητες των αιτημάτων σου, καθώς δουλεύουν μαζί σου στο ενεργειακό σου πεδίο, μεταφέροντας θεραπεία και Θεϊκή Καθοδήγηση, στέλνοντας τις κατάλληλες λύσεις με διάφορους τρόπους και μορφές, σύμφωνα με το ανώτερο καλό σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *