Skip to main content
παιδί που ζωγραφίζει με κιμωλίες το ουράνιο τόξο

Το ουράνιο τόξο του Εργάτη του Φωτός!

Σίγουρα όλοι  έχουμε νιώσει ότι ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι ξεχωριστοί, λίγο περισσότερο φωτεινοί, με θετική ενέργεια, κατανόηση και αγάπη. Μόλις τους συναντήσουμε, νιώθουμε ότι η παρουσία τους και μόνο μας γαληνεύει και μας βοηθάει.
Είναι ψυχές που εκπέμπουν ελπίδα, έμπνευση, υποστήριξη και ίαση. Ανάλογα λοιπόν με τη δόνηση στην οποία βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή, το ενεργειακό σώμα χρωματίζεται αντίστοιχα. Οι χρωματικές αυτές συχνότητες εκπέπονται και αλληλεπιδρούν με εκείνες των όσων συναναστρέφονται.
Μήπως είστε και εσείς ένας από αυτούς και ποια η χρωματική σας ζώνη;

Δείτε παρακάτω τα σημάδια που φανερώνουν μία πιο αγγελική όψη του εαυτού σας και έναν σκοπό υπηρεσίας στην ανθρωπότητα, καθώς και τις χρωματικές συχνότητες στις οποίες δονείστε:

  1. Έχεις πολύ μεγάλη κατανόηση

Αυτό σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι τα βαθύτερα συναισθήματα των ανθρώπων, βιώνοντας την ένταση και την ποιότητα τους και πως μπαίνεις εύκολα στη θέση τους. Το χρώμα που σε περιβάλλει τέτοιες στιγμές είναι το πορτοκαλί.

  1. Πολλοί σου λένε πως είσαι Παλιά Ψυχή

Στα μάτια των άλλων μοιάζει να διαθέτεις βαθιά γνώση και σοφία και σε θαυμάζουν για τις επιγνώσεις σου και τον τρόπο που τις μεταφέρεις, καθώς τους αγγίζουν ψυχικά. Η δόνηση στην οποία χρωματικά κυμαίνεσαι όταν λειτουργείς υπό το πρίσμα της ανώτερης κατανόησης είναι το λεμονί.

  1. Χρειάζεσαι να περνάς χρόνο μόνος σου

Πρόκειται για τον δικό σου τρόπο αποφόρτισης της κούρασης και επαναφόρτισης δυνάμεων. Τότε δονείσαι στο χρυσό χρώμα.

  1. Νιώθεις πως έχεις έναν συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή

Πρωταρχική ανάγκη η αίσθηση της προσφοράς. Χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου οδηγό την πνευματικότητα. Πολλοί εργάτες του φωτός νιώθουν την επιθυμία και την ανάγκη να βοηθούν και να θεραπεύουν τους άλλους και τελικά καταλήγουν να γίνονται γιατροί, νοσοκόμοι, πυροσβέστες, θεραπευτές, σύμβουλοι, ψυχίατροι, δάσκαλοι, βελονιστές, κοινωνικοί λειτουργοί και άλλα.
Η ανάγκη αυτή κυμαίνεται στο βιολετί χρώμα.

  1. Είσαι πολύ ευαίσθητος

Νιώθεις αβάσταχτο βάρος στον πόνο και στα προβλήματα  της ανθρωπότητας σε βαθμό που ορισμένες φορές βιώνεις έντονο άγχος. Χρωματικά είσαι στη συχνότητα του πράσινου.

  1. Οι άνθρωποι στρέφονται σε σένα για συμβουλές

Φαίνεται πως έλκεις ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να τους ακούσεις ή να τους μιλήσεις, γνωστοί και άγνωστοί σου. Η παρουσία σου και η στάση σου φαίνεται προς προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και ακτινοβολεί στο μπλε χρώμα.

  1. Σιχαίνεσαι τη βία

Νιώθεις απέχθεια για οποιαδήποτε μορφή βίας, είτε πρόκειται για σωματική βία, πείνα, φτώχεια, συναισθηματικό πόνο και το χρώμα της δόνησης αυτής είναι το ροζ.

  1. Έχεις πολύ ζωντανά όνειρα και συχνά ονειροπολείς

Ονειρεύεσαι έντονα, τόσο στον ύπνο όσο και στον ξύπνιο σου, όπου εισέρχεσαι σ’ έναν κόσμο γεμάτο πληροφορίες, ανασύροντας την μαγεία του βασιλικού μπλε.

Αναγνωρίσατε στοιχεία από τα παραπάνω στον εαυτό σας;
Αν ναι, τώρα ξέρετε ότι το ουράνιο τόξο σας αποτελείται από πορτοκαλί, λεμονί, χρυσό, βιολετί, πράσινο, μπλε, ροζ και βασιλικό μπλε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *