Skip to main content
πολύχρωμοι κρύσταλλοι ρεικι

Πραγματοποίησε τα όνειρά σου με βοηθό το Χρώμα και το Reiki!

Είναι γεγονός πως για να ευθυγραμμιστούμε με τις επιθυμίες και τους στόχους μας σε επίπεδο ενέργειας προκειμένου να εκδηλωθούν στη ζωή μας, είναι απολύτως απαραίτητο να ανεβάσουμε τη συχνότητά μας στο σημείο εκείνο που να ταιριάζει με τη δόνηση όσων θα θέλαμε να υλοποιηθούν. Και ποιος φυσικά δεν έχει την ανάγκη να εκπληρώσει τα όνειρά  του και να μπει στην ενέργεια της υλοποίησης άμεσα και γρήγορα;
Όταν κάποιος αυξήσει την ενεργειακή του δόνηση, φέρνει κοντά του γαλήνη και ισορροπία, κάτι που τόσο δύσκολα κατακτάται στις μέρες μας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πάντα αποτελούνται από ενέργεια. Η στερεά ύλη όπως συμβατικά την καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει στο σύμπαν. Διότι όλα τα σωματίδια είναι απλώς δονήσεις της ενέργειας. Ακόμη και τα άτομα που σχηματίζουν τα αντικείμενα και τις ουσίες που αποκαλούμε στερεά, στην πραγματικότητα αποτελούνται από 99,9% κενό χώρο. Αυτό έχει αποδειχθεί επανειλημμένα από πολλούς φυσικούς, μεταξύ των οποίων είναι και ο Niels Bohr, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην κατανόηση της ατομικής δομής και της κβαντικής θεωρίας.
Συνεπώς, το ζητούμενο είναι η αύξηση των δονήσεών μας και η εναρμόνισή τους με τη συχνότητα που αφορά στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της εκδήλωσης του.

Πιστεύεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα και ακόμη δεν είσαι στο επόμενο βήμα;
Παρακάτω μπορείς ανακαλύψεις τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να κάνεις το άλμα, μαθαίνοντας για τη δύναμη τόσο του χρώματος, όσο και του Reiki:

Βήμα πρώτο: Μην αναρωτιέσαι το «Πως»!
Προφανώς ζητάς κάτι συγκεκριμένο να σου φανερωθεί π.χ. 5.000,00 ευρώ. Μην επικεντρωθείς στο πως θα βρεις 5.000,00 ευρώ. Ανέβασε τη δόνησή σου στο επίπεδο εκείνο όπου βιώνεις χαρά, σιγουριά και ευγνωμοσύνη που έχεις ήδη στα χέρια σου 5.000,00 ευρώ. Μείνε θετικός/ή και γεμάτος/η εμπιστοσύνη. Με αυτή τη δόνηση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να εκδηλωθούν. Το κλειδί, είναι στο συναίσθημα που βιώνεις ως εάν έχεις ήδη το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακόμη και εάν αυτό είναι μόνο ένα όραμα προς στιγμή.
Ελευθέρωσε την επιθυμία σου, χωρίς να ορίζεις το πώς. Απελευθερώσου από τις προσδοκίες και δέξου ότι όλα έχουν μία θεϊκή συγχρονικότητα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις τον έλεγχο, τις εμμονές, τις ανησυχίες για κάτι μελλοντικό, παραμένοντας στο εδώ και τώρα.

Στο σημείο αυτό, το χρώμα αποτελεί τεράστια βοήθεια, καθώς από μόνο του παίρνει μορφή στον εγκέφαλό μας από μία συχνότητα ή από συνδυασμό συχνοτήτων του ορατού φάσματος. Συνεπώς γνωρίζοντας την κατάλληλη χρωματική συχνότητα που δύναται να συντονιστεί με το όραμά μας και με το αναγκαίο επίπεδο δονήσεών μας, έλκουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στοχευμένα.
Είναι ωφέλιμο λοιπόν να οραματιζόμαστε το ματζέντα χρώμα, καθώς συνηχεί με τις έννοιες φροντίδα, προσοχή, ζεστασιά, αγάπη στην απλότητα των στιγμών και στις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Μοιάζει συνώνυμο της άνωθεν αγάπης και της Θεϊκής καθοδήγησης, ενώ ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το αίσθημα της ευγνωμοσύνης, απαραίτητο συστατικό για να λειτουργήσει ο Νόμος της Έλξης. Δρα εστιασμένα και μας φέρνει σε επαφή με τον ανώτερο σκοπό της ζωής. Δηλώνει ότι είμαστε παρόντες στην καθημερινότητά μας, αποστασιοποιημένοι παρατηρητές και συνάμα δεκτικοί στις ευλογίες της.
Είναι επίσης καλό να οραματιζόμαστε το ματζέντα σε συνδυασμό με το κίτρινο, στο οποίο εκδηλώνεται η απαρχή μιας ιδέας προκειμένου αυτή να οδηγηθεί στην έκφρασή της. Στο χρώμα αυτό βρίσκεται η θέληση για αλλαγή, ενώ μεταφέρει δονήσεις χαράς, διαίσθησης, διαύγειας, διάκρισης, ορθής δράσης για την υλοποίηση του οράματός μας.

Για όσους έχουν έρθει σε επαφή με το Reiki και ειδικά όσοι έχουν έχουν λάβει τον Β’ βαθμό, μπορούν να εναρμονιστούν με τους μελλοντικούς στόχους τους, να εργαστούν ενεργειακά σε ένα θέμα ή μία κατάσταση για την οποία δεν γνωρίζουν πως θα μπορούσε να εξελιχθεί, στέλνοντας το εξ αποστάσεως σύμβολο Hon Sha Ze Sho Nen, πάντα με την πρόθεση να έχει την έκβαση εκείνη που θα συνηχεί με το ανώτερο καλό τους.

Βήμα δεύτερο: Ξεκαθάρισε το «Τι»!
Για παράδειγμα, υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό να εκδηλωθεί στη ζωή τους, που όμως πίσω από την ανάγκη τους να έχουν χρήματα, κρύβεται η βαθύτερη επιθυμία της άνεσης που αποφέρει μία καλύτερη διαβίωση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κυμαίνεται από τη δυνατότητα του να ζει κάποιος αξιοπρεπώς μέχρι να μπορεί να έχει την πολυτέλεια να δουλεύει ελάχιστα εώς καθόλου, ή  απλά να συσσωρεύει υλικά αγαθά, αποκτώντας διαφορετικό κύρος, μέχρι να επιθυμεί την ευκαιρία απεριόριστων ταξιδιών αναψυχής.
Ναι, αλλά τι ακριβώς θέλω;
Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσω πραγματικά τι επιθυμώ! Κατ’αυτόν τον τρόπο μπορώ να καταγράψω τις επιθυμίες μου χωρίς να παραμβάλλεται η μία μέσα στην άλλη και να τις φορτίσω με θετικές δονήσεις μία μία χωριστά. Εάν στο μυαλό μου είναι όλα μπερδεμένα, αντίστοιχα μπερδεμένες θα είναι και οι καταστάσεις που θα έλξω.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι λειτουργούμε σαν μαγνήτες. Ότι υπάρχει στο κεφάλι μου, το οποίο παρεπιπτόντως είναι σαν μία μηχανή παραγωγής, προκαλεί ένα ανάλογο συναίσθημα και αυτό συντονίζεται με μία αντίστοιχη κατάσταση. Γι’αυτό πάρτε μία βαθιά αναπνοή, χαλαρώστε και συγκεντρωθείτε στα θέλω σας. Ενισχύστε τις δηλώσεις σας όπως περιγράφετε παρακάτω:

Νιώστε σαν φως μπροστά σας να εκπέμπεται πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα. Νιώστε τα να σας περιβάλλουν και να σας λούζουν. Αφεθείτε στο βαθύ συναίσθημα που το πορτοκαλί χρώμα διεγείρει, ενώ ταυτόχρονα δουλεύει στο αιθερικό σας πεδίο αποφορτίζοντάς το. Αφήστε το να εργαστεί με τα δύσκολα θέματα του παρελθόντος σας, τα μπλοκαρίσματα και τα σοκ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τα συναισθήματά σας που αφορούν στις επιθυμίες σας. Τώρα δείτε ένα απαλό κίτρινο φωτεινό χρώμα να στροβιλίζεται γύρω από τις πορτοκαλί ενέργειες που σας διαποτίζουν και να εδραιώνει τη διαδικασία. Νιώστε πως έχετε μπει σε μία άλλη συχνότητα όπου ενσωματώνετε δύναμη, σιγουριά, εμπιστοσύνη, αφομοιώνοντας την ανώτερη καθοδήγηση που βιώνετε εντός σας.
Στείλτε το σύμβολο του Β’ βαθμού του Reiki, Hon Sha Ze Sho Nen σε κάθε μία δήλωση που αποκαλύπτει τι ακριβώς επιθυμείτε να έλξετε.

Βήμα τρίτο: Με ειλικρίνεια δήλωσε το «γιατί»!
Το κίνητρο για την υλοποίηση είναι το γιατί. Γιατί επιθυμώ αυτός ο στόχος να επιτευχθεί, αυτό το όνειρο να εκπληρωθεί; Κάπως έτσι παρατηρείς περισσότερο τις σκέψεις, τις ενορμήσεις, τις επιθυμίες σου, ενώ γίνεσαι περισσότερο συνειδητός.
Στο σημείο αυτό απαιτείται η ενίσχυση του συναισθήματος για να «τρέξει» η διαδικασία προς το αποτέλεσμα. Δηλαδή, επιθυμώ να εργάζομαι λιγότερες ώρες, ώστε να περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου. Τέλεια! Γνωρίζω το γιατί θέλω να δουλεύω λιγότερο.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να φορτίσω την επιθυμία με το συναίσθημα εκείνο που βιώνω όταν κάνω τις δραστηριότητες που με ευχαριστούν με την οικογένειά μου. Οπότε κλείνοντας τα μάτια, νιώθω χαρά, παιχνιδιάρικη και ανεβασμένη διάθεση, ορίζω τον χρόνο μου και πως θα τον εκμεταλλευτώ και αυτό με κάνει να νιώθω χαλαρά. Κάπως έτσι αλλάζουμε τη δόνηση, βιώνοντας τα συναισθήματα, όπως εάν στ’αλήθεια ζούσα στο παρόν αυτό που δεν έχω ακόμη αποκτήσει.
Μην ξεχνάμε ότι δεν ρωτάμε το «Πότε». Απλά χρειάζεται να βιώνεις από ψυχής το «Είμαι χαρούμενος/η και ευγνώμων που έχω/ είμαι…», τόσο, που σιγά σιγά θα πράττεις σταδιακά στην καθημερινότητά σου στο Τώρα, όλα εκείνα που επιθυμείς αλλά μεγαλόπρεπα ονειρεύεσαι για αργότερα.
Ας αναφερθούμε στο παραπάνω παράδειγμα. Δεν έχω άπλετο χρόνο για την οικογένειά μου αλλά σίγουρα διαθέτω ελάχιστο. Μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα περιέχει ένα ορθότερο μέτρο που αφορά στον ελεύθερο χρόνο μου, αποφασίζω να περνάω καλά με την οικογένειά μου μεταστρέφοντας σε ποιοτικό χρόνο τις ελάχιστες στιγμές που μου δίνονται. Αυτό βέβαια προυποθέτει και μία αλλαγή νοοτροπίας ως προς τις προτεραιότητες που θέτω κ.ο.κ.
Τόσο όμως τα μικρά βήματα, όσο και οι ανεβασμένες δονήσεις των συναισθημάτων μου κινητοποιούν την κατάλληλη ενέργεια που ακολουθεί την κατάλληλη για εμένα πρόθεση.

Δουλέψτε με τις σκέψεις σας.  Εκφράστε τα θέλω σας και συνεχίστε να φωτίζεστε με τις συχνότητες του ματζέντα, κίτρινου και πορτοκαλί σε συνδυασμό με την εξ αποστάσεως πρακτική του Reiki, δηλώνοντας την επιθυμία σας καθαρά-γνωρίζοντας το «τι» και το «γιατί»-απελευθερώνοντας το «πως» και το «πότε», ανεβάζοντας τη δόνησή σας στο επίπεδο της ευγνωμοσύνης, φορτίζοντας θετικά το συναίσθημα που σχετίζεται με την επιθυμία σας, όπως εάν αυτή ήταν η σημερινή πραγματικότητά σας!
Κάντε μία επανεκκίνηση Τώρα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *