Skip to main content

Aura Soma

Με μία ατομική συνεδρία Aura Soma

Η Aura Soma είναι ένα μοναδικό χρωματικό αυτοεπιλεγόμενο σύστημα, μία μη παρεμβατική θεραπεία ψυχής, που συνδυάζει τις ενέργειες του χρώματος, των πολύτιμων λίθων και των φυτών, σ’ ένα δυναμικό πακέτο 115 μπουκαλιών ισορροπίας (Equilibrium Bottles), που συνοδεύονται από Πομάδες, Πεμπτουσίες, Essence χρωμάτων, Archangeloi, Air conditioner sprays και άλλα προσωπικά προϊόντα χρώματος.

Στην πράξη, ο ενδιαφερόμενος επιλέγει 4 μπουκάλια από ένα σύνολο 115 ελαίων ισορροπίας, με γνώμονα το χρώμα που τον ελκύει, προσφέροντας στον εαυτό του χρωματική φροντίδα, εξισορρόπηση και θεραπεία, τόσο μέσω της συμβουλευτικής χρώματος, όσο και μέσω της χρήσης των ελαίων.

μπουκάλια της σειράς Aura Soma

Μετά το πέρας της συνεδρίας συστήνεται στον πελάτη το κατάλληλο έλαιο, μία πομάδα και μία πεμτουσία. Του δίνονται συγκεκριμένες συμβουλές και οδηγίες χρήσης των μοναδικά εξειδικευμένων προϊόντων χρώματος και εκείνος εν συνεχεία δουλεύει με τον εαυτό του στον προσωπικό του  χρόνο, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του, κινητοποιώντας τους μηχανισμούς αυτοεξισορρόπησής του.

Φεύγοντας από μία συνεδρία Aura Soma, έχεις καταφέρει να δώσεις στον εαυτό σου, όχι μόνο μια νέα ταυτότητα, αλλά κυρίως να του δώσεις την αξία και την ξεχασμένη ποιότητά του.
Αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου και ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου και πως η ερμηνεία της μπορεί να μην περιέχει ολόκληρη την εικόνα του παζλ.
Ορίζεις τις προσδοκίες και τις αξιώσεις σου.
Αναγνωρίζεις το δικαίωμά σου να μην είσαι αρνητικός ή θύμα.
Ακολουθείς τη ροή του προσωπικού σου μονοπατιού, ανοίγεις τον εαυτό σου στην εμπιστοσύνη και συνηχείς με την αυθεντική σου ύπαρξη.
Παρατηρείς τα προαισθήματά σου, αντιλαμβάνεσαι με διαύγεια, αναγνωρίζεις τις επιγνώσεις σου.
Μαθαίνεις να αγαπάς, να εκφράζεσαι, να τοποθετείσαι, να διεκδικείς, να τολμάς, να προσέχεις τις αυταπάτες.

Μαθαίνεις να βάζεις όρια, να αντιμετωπίζεις του φόβους σου, να προστατεύεις τον εαυτό σου.
Αφήνοντας το χρώμα να εισέλθει στη ζωή σου, επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώσει ασφαλής, δυνατός, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Μετά από τη χρήση του ελαίου, έχεις θέσει το σύστημά σου σ’ έναν ενεργειακό βιοσυντονισμό.

μπουκάλι aura soma δίπλα σε αγαλματίδιο του Βούδα

Αν αναρωτιέσαι πως γίνεται όλα τα παραπάνω να επιτευχθούν έτσι απλά, θα σου απαντούσα ότι τόσο η αναγνώριση και η αποκωδικοποίηση της χρωματικής ταυτότητας μέσω της συνδιαλλαγής ενδιαφερόμενου-συμβούλου, όσο και η χρήση του κατάλληλου ελαίου ισορροπίας, επιτυγχάνουν την εναρμόνιση του συστήματος του πελάτη με το χρωματικό σύστημα υποστήριξης στο σύνολό του.  Η θεραπεία «συντονίζεται» με τον ενδιαφερόμενο και ο εκείνος με τη θεραπεία και στην περίπτωσή μας η θεραπεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κινητοποίηση του μηχανισμού αυτοίασης και αυτοεξισορρόπησης σε όλα τα επίπεδα (φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό), ενισχυμένη από την υποστήριξη του ελαίου και των φυτικών-κρυσταλλικών συνδυασμών που περιέχει, μαζί με την ιστορία που αποκαλύπτεται μέσω της «γλώσσας» του χρώματος, το οποίο φωτίζει όλες εκείνες τις πτυχές που απαιτούν εστίαση, προσοχή και επίλυση!

 

Για όποιον ενδιαφέρεται να υλοποιήσει επιπλέον υποστήριξη στη καθημερινότητά του, μπορεί να λάβει μία εμπλουτισμένη συνεδρία, στην οποία επιπλέον μαθαίνει το όνομα του Φύλακα Αγγέλου, του Άγγελου της Καρδιάς και του Άγγελου της Διανόησης.

Η Αύρα – Σώμα αναγνωρίζει τους 72 Αγγέλους ως ουράνιους καθοδηγητές, που χαρίζουν απλόχερα ειρήνη, κατανόηση και ευτυχία. Οι Άγγελοι είναι η δύναμη της θεϊκής φωτεινής ύλης που εισέρχεται στη γήινη, προκειμένου  ο άνρωπος να λάβει πνευματική υποστήριξη. Προσκαλέστε τους στη ζωή σας μέσω μίας συνεδρίας και αποκτήστε μεγαλύτερη πρόσβαση στο δυναμικό σας!

Η συνεδρία υποστηρίζεται και μέσω Skype.