Skip to main content
άνδρας με ανθοδέσμη

4 πράγματα που ζητάει ένας άντρας από μία γυναίκα

Το βρίσκεις όλο και πιο δύσκολο απ’ότι φανταζόσουν, να βρεις έναν άντρα-σύντροφο που να σε θέλει πραγματικά τόσο σε φυσικό όσο και σε συναισθηματικό επιπεδο;
Αν ναι, τότε διαβάζοντας παρακάτω θα μάθεις τους κατάλληλους τρόπους, προκειμένου να κερδίσεις την καρδιά του.
Είναι σημαντικό να γνωρίζεις προτού διαβάσεις όσα χρειάζεσαι, ότι οι αληθινοί άντρες είναι ώριμοι και προσγειωμένοι σε φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς επιθυμούν την προσωπική τους εξέλιξη πρωτίστως.
Ένα «αγόρι» θα νιώσει άβολα όταν βρεθεί αρκετά κοντά στα συναισθήματά του ή αρκετά κοντά σε μία γυναίκα που μπορεί να τον ψυχολογήσει σε βάθος.

Τότε λοιπόν τι ακριβώς θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα;
Ένας άντρας:

 1. Αγαπάει τη γυναίκα που διαθέτει χιούμορ και διάθεση για παιχνίδι
  Αυτό που προσκαλεί το αρσενικό να νιώσει σύνδεση μ’ ένα θηλυκό σ’ένα άλλο επίπεδο είναι το παιχνίδι.
  Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι έχουν μεγαλώσει με το πρότυπο του άνδρα εκείνου που κάνει δράση. Πολλές γυναίκες το ξεχνούν και επικοινωνούν τα συναισθήματά τους με το άλλο φύλο μόνο μέσω του λόγου. Μην μένετε στα λόγια, δημιουργείστε εμπειρίες μαζί του, από το να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, μέχρι να δείτε ένα ενδιαφέρον για εκείνον πρόγραμμα στην τηλεόραση. Αθληθείτε μαζί, μαγειρέψτε μαζί και γενικά επιδιώξτε στα πρώτα ραντεβού σας να οργανώνετε από κοινού δράσεις που ευχαριστούν και τους δύο, δίνοντας στον εαυτό σας την ευκαιρία να εμπειρευτείτε ο ένας τον άλλον μέσα από τη πράξη. Σαφέστατα το παιχνίδι του λόγου και της έκφρασης δεν θα λείπει από την επαφή σας. Το χιούμορ και τα πειράγματα είναι  κάτι που όλοι οι άνδρες αγαπούν.
 2. Αναζητάει την ανεξάρτητη γυναίκα
  Μερικές φορές δίνεται η εντύπωση σε ορισμένες γυναίκες ότι οι άντρες αναζητούν τον τύπο της «αδύναμης», απροστάτευτης γυναίκας, που με τη στάση αυτή θα τονώσουν την υπόσταση και την εξυπνάδα τους.
  Και όμως, το αληθινό αρσενικό εμπνέεται από την γυναίκα που έχει ορίσει τη ζωή της κατά τα δικά της πρότυπα και επιθυμίες. Θαυμάζει την θηλυκή παρουσία που γνωρίζει τι θέλει από τη ζωή της και έχει θέσει τους στόχους και τις επιδιώξεις της, παρά εκείνη που εμμένει στην εμπλοκή και μόνο μίας συντροφικής σχέσης.
  Δεν φοβάται την ανεξαρτησία και την επιτυχία της. Αυτό που επιθυμεί είναι όταν είναι μαζί, να υπάρχει για εκείνη ο απαραίτητος για τη σχέση χώρος και να είναι 100% παρούσα όταν είναι μαζί του.
 3. Την θέλει συναισθηματικά ώριμη
  Όταν ένας άντρας νιώσει έλξη για μία γυναίκα σίγουρα θα κάνει την κίνηση και εφόσον και εκείνη νιώθει το ίδιο, θα κυλήσουν όμορφα μαζί μέχρι που εκείνη ή εκείνος διαπιστώσουν κάτι υπό διαφορετική οπτική. Τότε ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.
  Η γυναίκα που διαθέτει την απαραίτητη ωριμότητα θα επιλέξει να μοιραστεί με ειλικρίνεια και αυθεντικότητα τα συναισθήματά της με τον σύντροφό της, από το να τον κατηγορεί ή να τον κριτικάρει. Αυτό βοηθάει εκείνον να κατανοήσει την πλευρά της καλύτερα και μεγενθύνει τη δύναμη της μεταξύ τους έλξης.
  Το σημαντικό λοιπόν εδώ για μία γυναίκα, έτσι όπως θα το ήθελε ένας άντρας, είναι να μπορεί να χειρίζεται ορθά τα συναισθήματά της. Τα εκτός ελέγχου συναισθήματα μιας γυναίκας αποτελούν κόκκινη σημαία για ένα αρσενικό και η διαχείρισή τους από την πλευρά της παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να εμπλακεί πιο σοβαρά σε μία σχέση ζωής μαζί της. Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως ότι πρόκειται να ειπωθεί θα ήταν καλό να γίνει με απλό τρόπο και με λίγα λόγια και καλά. Οι γυναίκες που μιλούν αδιάκοπα και πολύπλοκα, δημιουργώντας σενάρια, μάλλον θα πετύχουν το αντίθετο από αυτό που επιθυμούν στην επικοινωνία τους με το άλλο φύλο.
 4. Θεωρεί απαραίτητο συστατικό να νιώθει έλξη για εκείνη
  Τελικά περισσότερο από το αίσθημα δέσμευσης, εκείνο που τρομάζει καταλυτικά έναν άντρα είναι να βρίσκεται σε μία σχέση στην οποία δεν βιώνει πάθος και έλξη για τη γυναίκα.
  Σε αρχικό στάδιο, εκείνο που «σκοτώνει» το συναίσθημα της έλξης για εκείνον είναι όταν η σύντροφος προσπαθεί υπεραρκετά να κερδίσει την προσοχή του, αλλά και όταν συμπεριφέρεται από τα αρχικά κοινά τους βήματα όπως εάν η σχέση τους είναι προχωρημένα σοβαρή.
  Του αρέσει η σύντροφός του να είναι χαλαρή και φυσική. Είναι το κατάλληλο διεγερτικό για εκείνον να αφεθείς και να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά , να διασκεδάσεις, να κάνεις  χιούμορ στα πλαίσια της σχέσης σας.
  Παίξε λοιπόν, φλέρταρε και προκάλεσέ του θετικές εκπλήξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *