Skip to main content
περιδέραιο με φωτογραφίες ζευγαριού

11 11…Πνευματική αγάπη: Φέρνοντας ένα θεϊκό δώρο ύψιστων δυνατοτήτων στη ζωή μας!

Το να αφυπνιστεί κάποιος στην πνευματική διάσταση της Αγάπης, πρόκειται για δώρο θεϊκό που όμως δεν κερδίζεται συνήθως εύκολα. Δες πώς να πορευτείς σ’ένα ταξίδι ύψιστων δυνατοτήτων ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Να μένεις ανοικτός/ή στο άγνωστο: Όταν συνδεθούμε με την Αδελφή Ψυχή μας ή τη Δίδυμη Φλόγα μας, ξεκινάμε ένα περίπατο μακριά από εκείνο που ορίζεται ως φυσιολογικό στις περισσότερες σχέσεις. Μόλις μπορέσουμε να αποδεκτούμε την όψη αυτή που ουσιαστικά αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί η συγκεκριμένη σχέση να μπει στα παλιά καλούπια της εικόνας ενός ρομαντικού ειδυλλίου, τότε πραγματικά έχουμε αφεθεί στη ροή του πρώτου βήματος. Ουσιαστικά επιτρέπουμε στη διαίσθησή μας να μας φανερώσει τις επιγνώσεις εκείνες που αφορούν στην αγάπη έξω από τα όρια. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε μόνο η δική σου Ψυχή δύναται να συντονιστεί και να ακούσει την Αλήθεια της.
  Προκαταλήψεις και προγραμματισμοί της τρισδιάστατης πραγματικότητας δεν μπορούν παρά να σε περιορίσουν. Βρες τη δύναμη να αποκοπείς από αυτά για να σου δοθεί η διαφορετική εμπειρία της ανώτερης οπτικής της βαθιάς αγάπης.
 2. Επίτρεψε στον εαυτό σου να αναπτυχθεί παράλληλα με τη σχέση: Μία πνευματική σχέση ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και να μεταμορφώνεται. Μόλις «αγκαλιάσεις» αυτήν την προοπτική και εναρμονιστείς μαζί της, δεν υφίστανται ανησυχίες ή υποψίες ή αρνητικότητα που να αφορά στη σχέση σου με το άλλο άτομο. Το αίσθημα του αφήματος, της αισιοδοξίας και της εμπιστοσύνης δεν «κυλάει» εύκολα για όλους τους ανθρώπους. Αρκετοί μεταφέρουν στην ενέργειά τους καρμικά τραύματα και δύσκολες εμπειρίες σ’ότι αφορά στην αγάπη.
  Αν νιώσεις ότι κρύβονται μπλοκαρίσματα εντός σου, φρόντισε να βρεις τεχνικές καθαρισμού του ενεργειακού σου πεδίου. Με κάθε απελευθέρωση των παλιών μοτίβων και τραυμάτων, περισσότεροι κώδικες φωτός θα περιβάλλουν την αύρα σου και τα λεπτοφυή σώματά σου. Γιατί για να βιώσεις το ταξίδι αυτό προοδευτικά και δυνατά, απαιτείται μεταμόρφωση οποιασδήποτε μορφής αρνητικότητας φέρεις και αυτό επιτυγχάνεται με περισσότερη συνειδητότητα και αντίληψη των νοητικών σου διεργασιών.
 3. Μάθε να ακούς την καρδιά και να ηρεμείς το νου: Ο νους θα κάνει τα πάντα για να μας κρατήσει ασφαλείς. Σήμα κινδύνου λαμβάνουμε λοιπόν από τον εγκέφαλό μας όταν είμαστε κοντά στο να ανοιχτούμε σ’έναν καινούργιο στη ζωή μας άνθρωπο, πόσο μάλλον όταν αυτός διεγείρει έντονα το συναίσθημά μας. Άρα η προοπτική για μία σχέση με διαφορετικό του φυσιολογικού, όπως αναφέραμε παραπάνω υπόβαθρου, θα μπορούσε να προκαλέσει έντονα μπλοκαρίσματα σ’όλο το σώμα και σ’όλα τα επίπεδα. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
  Μαθαίνουμε να ακούμε τη φωνή της διαίσθησης και τη σοφία που εκπέμπει η καρδιά. Δηλαδή νιώθουμε τη φωνή της εσωτερικής μας καθοδήγησης και του κοινού νου. Διακρίνουμε τις νουθεσίες του μυαλού, που ουσιαστικά μας ωθούν στο να ακολουθήσουμε κανόνες και νόρμες σ’ότι αφορά στις σχέσεις βάσει παλιών μοντέλων και νοητικών προτύπων, ώστε να μην εμπλακούμε σε μπερδέματα και ανησυχίες του. Υπάρχει διαφορά στο σκέφτομαι αγάπη και νιώθω αγάπη. Εστιάζοντας στην περιοχή του στήθους, εάν αφεθούμε χαλαροί, θα νιώσουμε ότι υπάρχει διαφορετική συχνότητα στο ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο από εκείνη του μυαλού. Από το κέντρο αυτό μπορούμε να συντονιστούμε σε ότι επιθυμούμε να έλξουμε ή να απωθήσουμε ότι δεν μας εξυπηρετεί. Οπότε νιώστε το σαν την εσωτερική σας πυξίδα.
 4. Εναρμονίσου με την ιερότητα της σύνδεσης: Υπάρχει ένας ιερός χώρος ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου που χρειάζεται να παραμένει από κοινού ανοικτός και καθαρός προκειμένου να εκδηλωθεί η πνευματική αγάπη. Αυτό απαιτεί να έχεις εσύ πρώτα συνδεθεί με το θεϊκό στοιχείο εντός σου, να έχεις επιτρέψεις στις yin-yang ενέργειες να ρέουν μέσα από εσένα, ερχόμενος/η σε επαφή με το θεϊκό στοιχείο της δίδυμης φλόγας σου, αποδεχόμενος/η τις δικές του/της ενέργειες, επιτρέποντας τον ιερό χώρο να απλώνεται ευέλικτα ανάμεσά σας. Και τότε εκείνο που επικοινωνεί από ένα καθαρό πεδίο είναι η ψυχή σας. Εάν συναντηθείτε με τη «σκιά» σας, τότε η επικοινωνία μπορεί να μπλοκάρει στιγμιαία αλλά εφόσον παραμείνετε συντονισμένοι στην ιερότητα του χώρου σας, πραγματοποιείται μία αλχημική μετάλλαξη εκ των έσω, όπου όλα μεταστρέφονται σε φως, αγάπη και ανώτερες δονήσεις.
 5. Διατήρησε την ατομικότητά σου: Μόλις η πνευματική αγάπη εξυψωθεί, μπορεί να χαθούμε μέσα στην ένωση. Η φροντίδα και η αγάπη του εαυτού μας, συντηρούν τις υψηλές συχνότητες στις οποίες δονούμαστε όντας σε σύνδεση πνευματική με το ιερό μας ταίρι. Το κλειδί είναι η εναρμόνιση μεταξύ των δύο χωρίς να αλλοιώνεται η αυθεντική ύπαρξη του καθενός. Πράγματι από μία σκοπιά, η ομορφιά της σχέσης έγκειται στο γεγονός ότι και οι δύο εναλλάσσονται από τον ρόλο του μαθητή στο ρόλο του δασκάλου και το αντίστροφο, εναρμονίζοντας μεταξύ τους τα καθρεφτίσματα σε μία σοφή συγχρονικότητα που επηρεάζει εναλλάξ και τους δύο.
  Συνοψίζοντας, μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ξεχωριστά ως ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης, που αποτυπώνεται σ’ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ, το οποίο όμως βρίσκεται εν εξελίξει και αντιπροσωπεύει τη σχέση στο σύνολό της.
 6. Βρες την αρμονία: Φέρνοντας στο νου μία αρμονική σχέση, σαφέστατα δεν περιλαμβάνει επίκριση, απόρριψη και ενοχές. Το ζητούμενο είναι να ισορροπήσουν οι ψυχές μέσα από μία ευθυγραμμισμένη με την ανώτερη αγάπη σχέση, όπου η ένωση κυριαρχεί και αγαλλιάζει τις υπάρξεις. Εάν δεν υφίσταται αρμονία μεταξύ των δίδυμων φλογών, τότε σταδιακά αποσυνδέονται και χωρίζουν. Και η ισορροπία βρίσκεται στην ένωση των αντιθέτων, όπως και στην πρωταρχική εναρμόνιση του νου με την καρδιά, του αρσενικού με το θηλυκό, της σκιάς με το φως κλπ.
 7. Μετατοπίσου από το παρελθόν: Όσο περισσότερο αποκόπτεσαι από το παρελθόν, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στο ταξίδι εκείνο που η ψυχή θα σου αποκαλύψει τις ύψιστες δυνατότητές της. Μάθε να κτίζεις πάνω σε νέα θεμέλια με αρωγό την άνευ όρων αγάπη. Ανώτερη καθοδήγηση και πνευματική αφύπνιση λαμβάνεις μόλις αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού να βγεις έξω από υποσυνείδητα μονοπάτια και μοτίβα φόβου που πιθανόν να αφορούν στον εαυτό σου ή στην πνευματική συντροφική σύνδεσή σου.
  Είναι γεγονός πως όσο εσύ αφυπνίζεσαι και μετακινείσαι μπροστά, άλλο τόσο προχωράει και μεταμορφώνεται και η δίδυμη φλόγα σου.
 8. Δούλεψε τη σύνδεσή σας: Σημασία έχει να μένεις ανοικτός/ή και να ξεδιπλώνεις σταδιακά τον εαυτό σου, όπως εάν ξετύλιγες ένα δώρο που σου χάριζε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ενώ εσύ ξετυλίγεις νέα χαρίσματα, η έκπληξη βρίσκεται στο ότι το δώρο είναι ταυτόχρονα η σύνδεσή σου με την ψυχή του/της συντρόφου σου, αλλά και η ίδια η σχέση σας. Και για βοηθήσεις την σύνδεση να γειωθεί και να βιωθεί και από τις δύο πλευρές, θα μπορούσες να ζητήσεις προφορικά από τους Ανώτερους Εαυτούς σας, ή να γράψεις 5 πράγματα που σε ευχαριστούν στη ψυχική αυτή σύνδεσή σας, καθώς και άλλα 5 πράγματα που θα ήθελες να δεις να συμβαίνουν. Η πίστη στη σχέση και η παιχνιδιάρικη διάθεση αναζωπυρώνει ενεργειακά την ένωσή σας και μεγαλύτερες δυνατότητες προβάλλουν, προκειμένου να βιωθεί ολοκληρωτικά η αγάπη σας σ’αυτήν την ενσάρκωση.
 9. Αύξησε τη συνειδητότητά σου: Όσο πιο συνειδητός/ή γίνεσαι σ’ότι αφορά στη δύναμη της ψυχής σου και της δίδυμης φλόγας σου, τόσο περισσότερο μπορείς να δημιουργείς ανώτερες εμπειρίες. Για να το διαπιστώσεις αυτό, ρώτησε τον εαυτό σου: «Είσαι πιο κοντά στις βαθιές επιθυμίες σου ή νιώθεις πως έχεις αρχίσει να απομακρύνεσαι από αυτές»; Αυτό που ζεις τώρα είναι αποτέλεσμα πρότερων σκέψεων, συναισθημάτων, μοτίβων, ενεργειών, πράξεων. Και πάλι εάν βρίσκεσαι λίγο πριν τη στροφή προς τα πάνω μην απογοητεύεσαι γιατί αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα παιχνίδια του μυαλού. Τίποτα περισσότερο. Βάλε για ζυγαριά σου το ρητό «Όπως επάνω, έτσι και κάτω, όπως μέσα έτσι και έξω».
 10. Γνώριζε ότι πάντα έχεις μία επιλογή: Το πνευματικό ταξίδι προς την αληθινή αγάπη είναι συνήθως επώδυνο και όχι πάντα εύκολο για κάποιους. Για κάποιους άλλους ίσως να βιώνεται με ροή και χαρά. Ρόλο παίζουν τα φορτία που κουβαλάμε, το κάρμα, τα περιοριστικά νοητικά πρότυπα και τα συστήματα πεποιθήσεων που φέρουμε. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως έχεις τη δύναμη να ορίσεις το δρόμο σου προς την αγάπη. Είσαι ο δημιουργός των εμπειριών σου. Η περιπέτεια σε περιμένει, αρκεί να τολμήσεις να ζήσεις στο πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί στην αλήθεια της καρδιάς σου, στον ολοκληρωμένο εαυτό σου και στην σύνδεση με την ανώτερη σχέση της ψυχής σου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *